o-FESTIVAL-PEOPLE-facebook.jpg

ПРАВИЛА ЗА УПОТРЕБА НА HILLS OF ROCK:

- Забранено е внасянето на храни и напитки от всякакъв тип. В рамките на фестивала ще имате достъп до барове с храни и напитки.

- Разрешено е внасянето на вода в разфасовки до 750 мл на човек!

- Забранено е внасянето на остри и/или обемисти предмети, както и на чадъри.

- Забранено е влизането с големи раници (туристически или за багаж). Може да се влиза с по-малки чанти (дамски или мъжки) или малки раници до 5 литра. Изключение ще се прави само за хората със закупен билет за къмпинг зоната.

- Забранено е да се внася професионална фото или видео техника. Позволено е да се снима с телефон, фотоапарат тип сапунерка или непрофесионален фотоапарат (такъв, който не позволява смяна на обектива).

- Всички притежатели на двудневен билет ще получат гривна за достъп, която не трябва да свалят след поставянето й. Гривната е от специален издръжлив материал и може да се мокри. Тази гривна ще гарантира безпроблемното ви влизане през втория ден. Всяко нарушение на целоста на гривната ще я прави неактивна.

- Многократното влизане и излизане в рамките на един фестивален ден е забранено от съображения за сигурност. Влизането е разрешено по всяко време, но излизането е еднократно. Помислете добре дали не сте забравили нещо преди да влезете.

HillsOfRock-Fest-card.png

- Разплащането на място става само със специалните фестивални карти на Hills of Rock. Всеки може да си вземе фестивална карта от обозначените за целта гишета на фестивала и да я зареди със сума по желание, но не по-голяма от 250 лева. Картите са безконтактни, а една карта може да се използва от няколко човека, ако решите да се комбинирате. Таксата за обслужване на фестивалната карта е 1 лев и се приспада автоматично от първото зареждане на картата. При напускане на територията на фестивала, ще можете да възстановите остатъка от неизползваната сума по картата на фестивалните каси. След напускането на фестивалната зона, картата става неактивна и суми по нея не могат да бъдат възстановявани.

- Паркинг местата около фестивала са ограничен брой. Препоръчваме да използвате градски транспорт или такси.

- На влизане трябва да представите лична карта и билет за събитието. Ако нямате навършени 18 години, трябва да представите и декларация в 2 екземпляра, подписана от лицето което ви придружава. Декларации ще можете да попълните и на входа на събитието.

- Лица до 10 години влизат безплатно, само ако са придружавани от родител с редовен билет.

- Пазете си личните вещи. Ако случайно загубите нещо - потърсете съдействие от екипите работещи на входа.

- Задължение на всеки посетител на фестивала е да пази територията на Hills of Rock незамърсена и да изхвърля отпадъците на определените за това места.

- Задължително е да се оказва съдействие на органите на реда и охранителната компания при влизане, както и при нужда по време на фестивала.

- Важно е с влизането да се информирате за позицията на лекарските екипи, за да сте подготвени в случай на нужда.

 

КЪМПИНГ Правила:

HillsOfRock-Fest-card.png

-        Притежателите на къмпинг билет имат запазено място за палатка. Фестивалът не осигурява палатки.

-        На всеки притежател на къмпинг билет се осигурява гривна за достъп до зоната.

-        Забранява се внасянето на леснозапалими вещества и паленето на огън.

-        Забранено е готвенето под всякаква форма.

-        Забранява се внасянето на алкохол.

-        Позволено е внасянето на вода.

-        Позволено е внасянето на храна.

-        Влизането и излизането от къмпинг зоната може да става по всяко време.

-        Къмпинг зоната е с 24 часова охрана.

-        Къмпинг зоната има отделен достъп до тоалетни и душове.

Задължение на всеки къмпингуващ е да пази територията на къмпинга незамърсена и да изхвърля отпадъците на определените за това места.